Servicii contabilitate

Servicii contabilitate

Orice intreprinzator la inceput de drum trebuie sa tina seama de faptul ca, odata cu obtinerea actelor noii societati, apar imediat si obligatii administrative fata de ANAF. De aceea, va sfatuim ca, deindata ce ridicati actele de la sediul nostru, sa aveti in vedere urmatoarele:

  • Faceti o deplasare la Agentia ANAF unde sunteti arondati si solicitati un Registru Unic de Control;
  • Incheiati un contract cu o firma de servicii contabile sau angajati-va un contabil in cadrul firmei.

Pentru a va feri de amenzi si a fi siguri ca nu ratati nici un termen de depunere a declaratiilor fiscale obligatorii, faceti aceste doua demersuri cat mai curand, chiar daca activitatea economica propriuzisa nu o demarati imediat dupa infiintarea societatii.

Pe langa serviciile de infiintare firme si de inregistrare mentiuni la Registrul Comertului, Arlett Consulting va ofera, prin intermediul partenerilor nostri, posibilitatea sa achizitionati servicii de contabilitate si de salarizare.

Pentru a se plia pe nevoile diferite a unor categorii cat mai diverse de clienti, Arlett Consulting a conceput o oferta avantajoasa de servicii contabile, cu preturi flexibile, corelate cu dimensiunea activitatii afacerii dumneavoastra.

Gasit mai jos oferta de servicii contabile, iar consultantii Arlett Consulting va stau la dispozitie pentru orice explicatii suplimentare.

Infiintare SRL in 4 pasi simpli