Despre noi

Arlett Consulting are echipa cu experienta in domeniul dreptului societar si al ONG-urilor si oferim consultanta de specialitate pentru alegerea celei mai bune solutii adaptate nevoilor dvs.

De-a lungul activitatii noastre, am infiintat peste 600 de firme, am efectuat peste 2000 de modificari in firmele existente in portofoliul nostru, am infiintat asociatii pentru protectia animalelor, asociatii sportive, profesionale, de proprietari, etc.

Daca nu aveti timp suficient sau informatiile necesare pentru infiintarea unei firme/ ONG sau efectuarea modificarilor necesare pentru a functiona in deplina legalitate, va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii.

Misiunea noastra este de a raspunde rapid, corect si eficient solicitarilor dumneavoastra referitor la:

  • Infiintare firme (SA, SRL, PFA, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, Societati Agricole, etc.);
  • Infiintare ONG (Infiintare Asociatie, Infiintare Asociatie de Proprietari, Infiintare Fundatie, Infiintare Partide Politice);
  • Modificari firme (schimbarea sediului social, cesiune parti sociale, majorare capital social, schimbare administratori, deschidere sau inchidere punct de lucru, adaugare sau scoatere CAEN si multe alte modificari);
  • Gazduire sediu social, atat pentru infiintarea unei societati noi cat si pentru mutarea temporara a sediului unei societati deja existente.

Alegand serviciile noastre, aveti garantia ca transparenta, corectitudinea si preturile competitive alaturi de experienta noastra se vor dovedi atribute de succes in proiectul dvs.