Despre noi

Arlett Consulting are echipa cu experienta in domeniul procedurilor la Registrul Comertului si oferim servicii de specialitate, ajutandu-va sa alegeti cele mai bune solutii adaptate nevoilor dvs.

De-a lungul activitatii noastre, am infiintat peste 1000 de firme si am efectuat peste 2000 de modificari in firmele existente in portofoliul nostru.

Daca nu aveti timp suficient sau informatiile necesare pentru infiintarea unei firme sau efectuarea modificarilor necesare pentru a functiona in deplina legalitate, va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii.

Misiunea noastra este de a raspunde rapid, corect si eficient solicitarilor dumneavoastra referitor la:

  • Infiintare firme (SRL, PFA, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala);
  • Modificari firme (schimbarea sediului social, cesiune parti sociale, majorare capital social, schimbare administratori, deschidere sau inchidere punct de lucru, adaugare sau scoatere CAEN si multe alte modificari);
  • Gazduire sediu social, atat pentru infiintarea unei societati noi cat si pentru mutarea sediului unei societati deja existente.

Alegand serviciile noastre, aveti garantia ca transparenta, corectitudinea si preturile competitive alaturi de experienta noastra se vor dovedi atribute de succes in proiectul dvs.