ONRC va radia din oficiu incepand cu 19 martie PFA-urile și intreprinderile individuale care nu si-au actualizat obiectul de activitate

Potrivit prevederilor art. II alin. (6) din Legea nr. 182/2016 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, Oficiul Registrului Comerțului, incepând cu data de 19 martie 2019, RADIAZA, DIN OFICIU, persoanele fizice autorizate(PFA) şi întreprinderile individuale (II) al căror număr de activităţi incluse în obiectul de activitate este mai mare decât cel impus de legislaţia în vigoare.

Potrivit sus numitei legi, persoanele fizice autorizate (PFA) şi întreprinderile individuale (II) al căror număr de clase de activităţi prevăzute de codul CAEN incluse în obiectul de activitate este mai mare decât cel prevăzut de prevederile legale în vigoare, adica, un PFA poate avea în obiectul de activitate cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, în timp ce întreprinderea individuală poate avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, trebuie sa efectueze modificarile pana la 18 martie 2019.

Tu ti-ai facut modificarile? Nu? Te ajutam noi!

Pentru informatii referitoare la infiintari firme (SA, SRL, PFA, etc.), modificari firme, gazduire sediu social, infiintare ONG, servicii in domeniul Proprietatii Intelectuale sau alte servicii din sfera noastra de activitate, ne puteti contacta la telefon 0742 45 45 45/ 0754 35 35 35 sau ne puteti trimite un e-mail catre office@arlett.ro.

Echipa Arlett Consulting

Surasa: https://www.onrc.ro/index.php/ro/

About the Author

Leave a Reply